Tietyömaiden liikennejärjestelyt luotettavasti ja ammattitaitoisesti koko Suomen alueelle

Yhteystiedot
Liikennekartiokuvake

Infra Takkula Oy hoitaa liikennejärjestelyt luotettavasti ja ammattitaitoisesti, pitkän työkokemuksen tuomalla tietotaidolla koko Suomen alueella. Soita, niin kerromme lisää laadukkaista palveluistamme!

Liikennejärjestelyjen asiantuntija apunasi

On sanomattakin selvää, että tiellä tehtävät työt vaativat liikenteenjärjestelyä. Kaikki liikenteenjärjestelyn tehtävät kannattaa antaa kokeneen ammattilaisen hoidettavaksi; tällöin ympärillä oleva liikenne pääsee etenemään sujuvasti. Ennen kaikkea asiantuntevat liikennejärjestelyt varmistavat sekä tiellä työskentelevien että tienkäyttäjien turvallisuuden.

 

Meiltä saat aina kokonaisvaltaista palvelua. Huolehdimme sujuvat liikennejärjestelyt alusta loppuun saakka. Sinun tarvitsee hoitaa paikalle ainoastaan liikennemerkit ja -opasteet sekä muut liikenteen ohjaamiseen tarvittavat ohjauslaitteet, mutta sopimuksesta voimme myös vuokrata ne puolestasi. Erillisestä sopimuksesta voimme myös tehdä liikennesuunnitelman ja sen toteutuksen sekä lupien haut ja yhteydenpidon viranomaisten kanssa ennen töiden aloittamista.

 

Kun tilaat liikennejärjestelyt meiltä, yrityksesi voi keskittyä omaan työhönsä.

Soita ja pyydä tarjous

Palvelemme joustavasti ja vastuullisesti

Nuolikuvake

Palvelemme kaikenlaisissa kohteissa

Meiltä saat liikennejärjestelyt kaikenlaisiin kohteisiin. Olipa tietyömaa-alueesi pieni tai suuri, voit luottaa osaavaan työskentelyymme.

Vastuullisuuskuvake

Työskentelemme vastuullisesti

Suunnittelemme liikennejärjestelyt aina huolellisesti ja toteutamme ne alan säädöksiä tarkoin noudattaen.

Joustavuuskuvake

Olemme joustava toimija

Työskentelemme joustavasti tarvitseminasi ajankohtina – myös kellon ympäri.

Kiinnostaako sinua työskentely liikenteenohjauksessa? Oletko vähintään 18-vuotias, olet suorittanut Tieturva 1 -kurssin ja sinulta löytyy työturvallisuuskortti? Täytä rekrytointilomake ja hae meille töihin!

Tietyösaattoautot varmistamaan liikenneturvallisuutta

Meiltä saat myös tietyösaattoautot. Niitä tarvitaan, jotta muiden ajoneuvojen vauhti pysyy tietyissä rajoissa tietyömaata ohitettaessa. Ammattitaitoiset ja kokeneet autonkuljettajamme johdattavat tietyösaattoautoilla muun liikenteen joustavasti tietyömaa-alueen läpi.

 

Tietyösaattoauto on erittäin tarpeellinen etenkin kohteissa, joissa on paljon liikennettä ja ajoneuvojen nopeudet suuria. Vastaavasti jos tietöitä tehdään esimerkiksi hyvin mäkisellä alueella tai kiemuraisella tiellä, tietyösaattoauto kannattaa tilata paikalle. Sen käyttö varmistaa liikenneturvallisuuden.

Tietyömaiden liikennejärjestelyt

Toimimme siellä missä ikinä tarvitaankin liikenteen ohjaajaa.

Teillä, kaduilla, rakennustyömailla, katuverkon kunnostuksessa, myrskyvaurioissa, kiertoteillä ym. Kaikkialla missä liikenteen sujuvoittaminen auttaa keskittymään olennaiseen.

 

Led-näytöllisen varoitusauton voitte tarvita vastaavissa tilanteissa ja muun muassa pitkittyvissä ohjaustilanteissa,
kuten esimerkiksi tilapäisiä katutukoksia ja kiertoteitä ohjaamaan.

 

Led-näytössä voidaan antaa autoilijoille/jalankulkijoille sanallisia ohjeita esim kiertoreiteistä, liikennejärjestelyn syystä ja kestosta.

 

Työn voi tilata pelastuslaitos, sähkölaitos, kaupunki, poliisi, tienomistaja, hinausliike, konsertin järjestäjä tai kuka vaan.

 

Turvallisuus ensisijaisena motiivina!